Welkomspagina

Snel en eenvoudig inschrijven

Op de overzichtspagina van de groepslessen vind je alle opleidingen terug. Op de cursuspagina kan je dan zien wanneer de opleidingen starten. Wil je liever zelf bepalen waar en wanneer je studeert? Kies dan voor een thuisstudie. We sturen je het cursusmateriaal op en een docent begeleidt je op afstand bij je studie. Je kan op elke moment starten met een thuisstudie.

Erkende opleidingen en thuiscursussen

De Mediaschool is erkend opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Je kan kiezen uit een ruim aanbod. De groepslessen gaan door in het weekend of ’s avonds. Je krijgt les van ervaren docenten die hun vak door en door kennen. Bij een thuisstudie bepaal je volledig zelf waar en wanneer je studeert en wordt van op afstand door je docent begeleid.

Voor iedereen toegankelijk

Alle opleidingen zijn toegankelijk voor iedereen. Je studeert op een flexibele manier naast je huidige baan of andere werkzaamheden. Voor de meeste opleidingen is er ook de kans om te kiezen tussen groepslessen en thuisstudie. Zo kan jij de studiewijze kiezen die het beste bij je past.

Voordelig studeren

Je kan starten met een erkende avondopleiding op elk moment van je carrière. Je kan dus blijven werken en toch tegelijkertijd studeren! Je betaalt via de Mediaschool het laagste inschrijvingsgeld van de Benelux. Bovendien kan je gebruik maken van de KMO-portefeuille.

Professionele docenten

Het docententeam van de Mediaschool behoort tot de top van de Benelux. Het zijn allen vakspecialisten die hun jarenlange kennis hebben samengevat in de opleidingen. De cursussen zijn zéér praktijkgericht, helder geschreven en up-to-date. Je bent dus zeker van de kwaliteit van onze opleidingen.
Schrijf je nu in Volg een gratis proefles Veelgestelde vragen Contacteer ons

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!