Wie zijn we

De Mediaschool, onderdeel van het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een gewaardeerde opleidingsverstrekker van België en Nederland op het gebied van mediaopleidingen.

De Mediaschool biedt je een totaal opleidingsaanbod aan om jouw carrière een nieuwe wending te geven. Dit is dé plaats om al je kennis en vaardigheden op het vlak van fotografie, video en communicatie tot het hoogste niveau te tillen. Zo kan je op professioneel vlak je creativiteit volledig benutten.

Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Je bent dus verzekerd van professioneel onderwijs door echte ervaringsdeskundigen.

Missie & Visie

De Mediaschool is hét trainingscentrum voor foto, film en media voor creatieve en kunstzinnige talenten zoals jij. De innovatieve en veelzijdige aanpak vormt voor jou de ideale manier om je passie voor media en je eigen verbeeldingskracht te ontdekken en ontwikkelen.

Zet vakdocenten met tonnen ervaring uit de mediasector in een hoogtechnologische uitgeruste leeromgeving en je hebt de sleutel tot succes om voor jou zo up-to-date en praktijkgericht mogelijke opleidingen te voorzien die je uitnodigen om mee te leren en te evolueren binnen de boeiende mediawereld.

Ontstaan van

Het begon allemaal...

Centrum voor Avondonderwijs VZW zag in 2003 het levenslicht. Door het grote succes van kwalitatieve, praktijkgerichte en voordelige opleidingen in de avond en in het weekend, is de school in de eerste jaren uitgegroeid van 2 mensen in dienst tot zo’n 70 werknemers vandaag.

Met meer dan 3100 actieve en professionele docenten, een waaier van meer dan 350 verschillende beroepsgerichte opleidingen en maar liefst een half miljoen tevreden studenten in verschillende landen, is het Centrum voor Avondonderwijs de grootste opleidingsverstrekker van de Benelux. Het is bovendien een ontmoetingsplaats voor ondernemers en gelijkgestemden. Volg nu jouw nieuwe opleiding aan onze school en bouw meteen je eigen professionele netwerk uit.

We zijn geëvolueerd naar een internationale groep met een volledig geautomatiseerd leerproces en een online leeromgeving. En dat allemaal dankzij een netwerk van hardwerkende en gepassioneerde mensen die dagelijks voortbouwen op de belangrijkste pijlers van de school.

Zo maken we elke dag persoonlijke ontwikkeling, nieuwe carrières en betere toekomsten mogelijk voor iedereen !

Belenus Group

Centrum voor Avondonderwijs is onderdeel van de Belenus Group, een internationale onderwijsgroep actief in meer dan 10 landen.