Wie zijn we

WIE ZIJN WIJ?

De Mediaschool, onderdeel van het Centrum Voor Avondonderwijs VZW (CVA) is de belangrijkste erkende opleidingsverstrekker van België en Nederland op het gebied van mediaopleidingen.

De Mediaschool biedt je een totaal opleidingsaanbod aan om jouw carrière een nieuwe wending te geven. Dit is dé plaats om al je kennis en vaardigheden op het vlak van fotografie, video en communicatie tot het hoogste niveau te tillen. Zo kan je op professioneel vlak je creativiteit volledig benutten.

Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Je bent dus verzekerd van professioneel onderwijs door echte ervaringsdeskundigen.

GERENOMMEERDE DOCENTEN

Niet zomaar even wie kan aan onze school lesgeven. Onze selectie van docenten is zeer streng. Elke lesgever moet al minstens 3 jaar lesgeven, en meer dan 5 jaar ervaring hebben in het beroep dat jij gaat studeren. Maar vooral: ze moeten het gráág doen. Je krijgt van onze professionele docenten met veel passie uitgelegd wat vandaag van belang is om jouw beroep succesvol uit te kunnen oefenen.

UNIEKE LEEROMGEVING

You live, you learn. De professionele wereld evolueert constant. De moderne technologie ook. Onze leslokalen in Antwerpen, Gent, Brussel en Hasselt zijn modern en hygiënisch. Ons instituut is een kenniscentrum en een ontmoetingsplaats voor professionelen. Dit zowel in de klas als online! Zo werken we met een splinternieuwe online leeromgeving met extra lesmateriaal, filmpjes enz. Op je persoonlijke studentenprofiel kan je dan weer gemakkelijk jouw eigen agenda raadplegen, nieuwe opleidingen ontdekken, enz.

Volwassenenonderwijs

OPLEIDINGEN VOOR VOLWASSENEN

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW organiseert lessen voor volwassenen in heel Vlaanderen. Deze lessen vinden meestal ’s avonds of in het weekend plaats. Zo kan iedereen die de opleiding wil volgen dit makkelijk combineren met werk en gezin. Sommige lessenreeksen worden ook in de voormiddag gegeven. Op de verschillende cursuspagina’s staat steeds welke lessenreeksen er zijn ingepland. Zo kan je gemakkelijk kiezen waar en wanneer je de lessen volgt.

OOK VOOR MINDERJARIGEN?

Ja hoor. OOk Minderjarigen kunnen de lessen ook volgen. Voor veel jongeren is het immers een mooie kans om naast hun opleiding op school ook een avondopleiding te volgen. Zo kunnen ze proeven van andere opleidingen die ze in hun dagdagelijkse schoolomgeving niet tegenkomen. Dus ook als jongere ben je welkom bij het Centrum Voor Avondonderwijs VZW. Hiervoor heb je wel toestemming nodig van de ouders. Als je hier meer vragen over hebt, kan je contact opnemen met het algemene secretariaat op het telefoonnummer 0032/03.292.33.33.

SCHRIJF JE NU IN !

Inschrijven voor een opleiding aan Het Centrum voor Avondonderwijs gaat snel en eenvoudig. Kies eerst de opleiding waarvoor je je wenst in te schrijven. Op de volgende pagina kan je je gegevens invullen. Betalen doe je op onze beveiligde betaalpagina.

Wij wensen je alvast heel veel succes met je studie. Je zal merken dat er op Het Centrum voor Avondonderwijs niet alleen hard wordt gestudeerd en gewerkt, maar ook tijd wordt gemaakt voor vriendschap en gezelligheid. Je krijgt bovendien de unieke kans om een hecht netwerk op te bouwen. Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!

Als je meer informatie wil over een opleiding die je wil volgen of een cursus wil inkijken, ben je ook altijd welkom in één van onze secretariaten. Hier zal een opleidingsconsulent je verder helpen met al je vragen en samen met jou een geschikte opleiding zoeken. Op deze secretariaten kan je je ook meteen inschrijven.

schrijf je snel en eenvoudig-in

Volg les in een andere taal

THUISSTUDIES

De thuiscursussen die je op deze website vindt, worden georganiseerd door het Centrum Voor Afstandsonderwijs. Deze erkende opleidingsverstrekker heeft een ruim aanbod van opleidingen die leiden tot hetzelfde diploma, attest of getuigschrift. Je studeert dan thuis op je eigen tempo onder begeleiding van je persoonlijke leerkracht. Bekijk hier het opleidingsaanbod.

Liever lessen in een andere taal?

Wil je graag de lessen in het Frans volgen? Dan kan je terecht bij onze collega in Brussel. Het Centre de Qualification (Centrum voor Beroepskwalificatie) organiseert in Brussel en alle regio’s in Wallonië lessen die leiden tot dezelfde diploma’s, attesten of getuigschriften.