Behaal je diploma!

Waardevolle diploma’s

De Mediaschool organiseert opleidingen voor zowel de gereglementeerde beroepen als voor de vrije markt gereguleerde beroepen.

Kies je voor een opleiding tot een voor de vrije markt gereguleerd beroep? Dan leg je een examen af aan onze school. Wanneer je slaagt, behaal je een professioneel diploma waarmee je je beroepskennis aantoont bij sollicitaties of bij potentiële klanten. Wil je starten als zelfstandige in bijberoep of in hoofdberoep? Dan heb je enkel nog een erkend attest bedrijfsbeheer nodig. Dit attest behaal je het snelst via onze eigen opleiding bedrijfsbeheer, waarna je examen af legt bij de Centrale Examencommissie. Je behaalt daar het waardevolle diploma bedrijfsbeheer (tot 1 september 2019 in Vlaanderen).

Volg je een opleiding die leidt tot een gereglementeerd (“beschermd”) beroep? Dan leg je na het examen aan onze school ook examen af bij de Centrale Examencommissie, om je theoretische vakkennis aan te tonen. Onze opleidingen bereiden jou perfect voor op dit erkende examen van de Vlaamse Overheid, zodat je de hoogste slaagkansen hebt. Wanneer je slaagt, behaal je dus bovenop het diploma van onze Onderwijsinstelling ook een erkend vestigingsattest van de Vlaamse of Brusselse Overheid. Hiermee start je dan een eigen zaak (mits je ook het attest bedrijfsbeheer hebt). Het diploma van onze onderwijsinstelling wordt bovendien ten zeerste gewaardeerd door het bedrijfsleven. Afgestudeerde studenten kunnen onmiddellijk aan de slag als werknemer.

In orde met de Belgische en Nederlandse regelgeving

Met de diploma’s van de Mediaschool kan je zowel in België als in Nederland aan de slag in dienstverband. Ook voor wie een eigen zaak start of wil starten in de deeleconomie zijn alle diploma’s voldoende om te starten. Wanneer je dus studeert aan onze school ben je zeker dat je diploma in orde is met de regelgeving die betrekking heeft op jouw beroep!

Examen-garantie

De Mediaschool staat bekend om haar cursussen die van zeer hoge kwaliteit zijn. Al onze docenten zijn ervaren lesgevers die hun strepen hebben verdiend in hun vakgebied. Op het einde van elke opleiding is er een examen. Wanneer je geslaagd bent krijg je een diploma. Mocht je onverhoopt toch niet geslaagd zijn voor het eerste examen, dan mag je altijd gratis herexamen afleggen bij je docent in de volgende lessenreeks.

opleiding media fotografie videotechnieken muziek beeldbewerking schrijven communicatie

Share This Article If You Liked It :)