Opendeurdagen

Ben je benieuwd hoe een spoedcursus of thuisstudie bedrijfsbeheer eigenlijk in zijn werk gaat? Wil je weten wat je precies leert in de cursus bedrijfsbeheer? Kom dan zeker naar een van de opendeurdagen in september.

Tijdens de Opendeurdagen staan onze medewerkers voor jou paraat met uitgebreid studieadvies. Je kan ook de volledige cursus inkijken, zodat je een goed beeld krijgt van wat je zal leren. Daarnaast kan je rekenen op heel wat nuttige startersinformatie.

In elke van onze secretariaten wordt in september één opendeurdag georganiseerd. Hieronder alle informatie over de opendeurdagen in Antwerpen, Gent en Hasselt. Hieronder vind je per locatie de datum van de opendeurdag, het adres en het dagprogramma.Opendeurdag Antwerpen: zaterdag 6 september (10u00 – 17u00)
Mechelsesteenweg 73, 2018 Antwerpen

Je kan hier terecht voor al je vragen over het cursusaanbod van het de Mediaschool. Ook zullen alle cursussen klaar liggen om in te kijken. Zo weet je op voorhand of de opleiding volledig aansluit op je verwachtingen. Om 14u00 kan je een infosessie volgen waarin de werking van de school, de diploma’s, het lesverloop enzovoort worden uitgelegd. Ook zullen er enkele docenten zijn. ze zullen je graag meer informatie over de lesinhouden en toekomstmogelijkheden geven.Opendeurdag Gent: zaterdag 13 september (10u00 – 17u00)
Elfjulistraat 39a, 9000 Gent

Je kan hier terecht voor al je vragen over het cursusaanbod van de Mediaschool. Ook zullen alle cursussen klaar liggen om in te kijken. Zo weet je op voorhand of de opleiding volledig aansluit op je verwachtingen. Om 11u00 en 14u00 kan je een infosessie volgen waarin de werking van de school, de diploma’s, het lesverloop enzovoort worden uitgelegd. Ook zullen er enkele docenten zijn. ze zullen je graag meer informatie over de lesinhouden en toekomstmogelijkheden geven.Opendeurdag Hasselt: zondag 7 september (10u00 – 17u00)
Simpernelstraat 27, 3511 Hasselt (Kuringen)

Je kan hier terecht voor al je vragen over het cursusaanbod van de Mediaschool. Ook zullen alle cursussen klaar liggen om in te kijken. Zo weet je op voorhand of de opleiding volledig aansluit op je verwachtingen. Om 11u00 en 14u00 kan je een infosessie volgen waarin de werking van de school, de diploma’s, het lesverloop enzovoort worden uitgelegd. Ook zullen er enkele docenten zijn. ze zullen je graag meer informatie over de lesinhouden en toekomstmogelijkheden geven.

mediaschool landschapsfotografie digitale fotografie

Share This Article If You Liked It :)